LunaKids News #1 (21/8 2020)


Hej allihopa,

Här kommer LunaKids första nyhetsbrev!

I höst och vinter har vi mycket nytt på gång! Vi har under sommaren välkomnat vår nya leverantör Affenzahn och kommer även under hösten få in skor från Behrens Lederhandwerk.

Det har varit lite rörigt under våren och sommaren med försenade leveranser. Vissa leverantörer har haft problem med själva produktionen vilket tyvärr lett till att favoriterna inte gått att beställa. Vi ber om ursäkt för detta och har försökt hitta bra alternativ. Bundgaards klassiska gummistövlar till exempel kommer vi inte få påfyllning igen av förrän till våren. Låga stövlar i små storlekar beräknas dock komma in i V23.

Det bör även snart dyka upp lite andra leveranser. Zeazoo beräknas komma i början av september – påfyllning av höstskor samt klassiska vinterskon Yeti, den här gången i tre olika färger! Vi väntar också leverans från Affenzahn. Tre olika vinterkängor samt en höstsko i turkos och rosa.

Filii har lite problem med produktionen men vi har lyckats beställa höstskor, SoftFeet med och utan ullfoder i mörkrött och marinblått.

Vi vill också passa på att tacka dig för att du valt att handla från oss. Tillsammans sprider vi budskapet om bättre barnskor.

Trevlig höst och välkommen till LunaKids!

PS. Vill du prenumerera på fortsatta nyhetsbrev från oss så fyll i din e-post nedan, annars kommer vi inte störa dig igen :)​

Mvh
Erik & Karin
LunaKids


Lämna en kommentar