LunaKids News #2 (12/9 2020)


Hej,

Hösten har kommit och många väntar på höst och vinterskor. Vi får nästan dagligen förfrågningar om när skorna kommer, vilka märken och vilka storlekar. Därför tänkte vi reda ut det i detta nyhetsbrev så här kommer lite info om leveranser vi väntar på:

 • Affenzahn (kommer i mitten på sept och början på okt)
  Höst och vinterskor stl 24-32. Svarta vattentäta höstskor (halvhöga) och vinterkängor i gult, mörkgrått, ljusrosa och mörkrosa.
 • Behrens Lederhandwerk (nästa vecka)
  Höst och vinterskor för de allra minsta. Lana och Canna kommer i stl 18-22 och färgerna brun, natur och turkos.
 • Bundgaard (inom 1-2 veckor)
  Svarta varmfodrade låga stövlar stl 20-32.
 • Filii (inom 1-2 veckor)
  Höstskor modell SoftFeet i vinrött och mörkblått. De vinröda är ullfodrade. Kommer endast i stl 21-24.
 • Liliputi (nästa vecka)
  Inneskor/tofflor stl S-XXXXL (ca stl 20-30). Tre olika motiv: Lejon, Raket och Ko. Jättegulliga! * NY LEVERANTÖR
 • Zeazoo (inom 1-2 veckor)
  Höst och vinterskor, Fox och Yeti. Fox kommer i färgerna lila och ljusbrunt, stl 21/22-29. Yeti kommer i ljusbrun, lila och svart stl 20-29. Alla Yeti med fårskinnsfoder och samtliga skor i vattentåligt skinn.

Vi måste tyvärr också reservera oss för ändringar. Det är knepiga tider nu, både när det gäller produktion och leveranser.

Det är har blivit ganska blött och ruskigt ute och ni är många som har upptäckt våra mysiga varmfodrade gummistövlar från Bundgaard. Den här låga modellen tog vi först in på prov, mest för att våra vanliga favoriter var slut hos leverantören. De låga stövlarna har på kort tid blivit en storsäljare och vi gör allt vi kan för att hinna med. Om de är slut i lager så har vi troligtvis en ny leverans på väg. Nästa gång kommer de i svart istället för mörkblått.

Mvh
Erik & Karin / LunaKids

​PS.​

Be Lenka (slutet på september)

Vi missade visst Be Lenka i vårt utskick! Play Twinkle (svarta med stjärnor) kommer i andra halvan av september. Vi vet att ni är många som väntar på dem :)


Lämna en kommentar