LunaKids News #3 (11/11 2020)


Hej allihopa,

Vi har kommit en bit in i November och nu börjar i alla fall vi längta efter att snön ska komma! Några av er kanske redan har det vitt utanför era fönster?

Barfotaskor på vintern låter som en galen tanke för många, men det funkar faktiskt utmärkt. Fötter som kan röra sig i skorna håller värmen bättre och med en tunn sula behåller man också proprioceptionen, vilket innebär att man känner underlaget och kan hålla balansen i terrängen.

Vi har i år valt att ta in Affenzahn, Behrens Lederhandwerk och Zeazoo. Affenzahns vinterskor är en ny bekantskap för oss och de är väldigt trevliga. De har en grovt mönstrad sula som greppar bra i snöhögarna.

Ni har väl inte missat att vi fyllt på lagret med Bundgaards ofodrade stövlar? Nu finns det också specialgjorda ullsulor som passar perfekt under höst och vår.

Vi har också spännande nyheter på gång inför våren och har i dagarna möten med potentiella nya leverantörer. Vi kan tyvärr inte avslöja något mer om det nu men vi är ganska säkra på att ni gillar dem. Det gör i alla fall vi :)


Lämna en kommentar