LunaKids News #4 (21/12 2020)


Tack för det här året!

För oss småföretagare är ni kunder och följare så viktiga. Era mail, gilla-markeringar och kommentarer gör att vi kan bli just den butik ni och vi önskar. Vi provar oss fram och planerar hela tiden framåt för att kunna ta in det bästa sortimentet. När vi gör förändringar i shoppen är det för att vi lyssnar på vad ni söker. Som webbshop är det extra viktigt eftersom vi inte har någon direktkontakt med er. Som vi tidigare skrivit så hade vi inte en aning om hur stort behovet var av fodrade gummistövlar. Nu vet vi, och kan planera bättre inför kommande säsonger. Nästa höst kommer det därför massor med fodrade stövlar i flera färger och modeller! Vi kollar också på vilka skor som ofta kommer i retur och varför, det är därför den lilla raden på retursedeln är så viktig för oss. De två vanligaste anledningarna är att det är antingen fel storlek eller att skorna är för smala. Vi gillar att ni är kräsna och medvetna i era köp för då är vi på rätt väg och fler barn kommer att växa upp med glada fötter.

Vi summerar året 2020:

  • Pop-Up shop hos OneWeLike
  • Tillsammans med er gjort research på barns fotform
  • Tagit in nya märken; Affenzahn, Lilliputi, Behrens Lederhandwerk och Be Lenka
  • Lagt till egna ullsulor i shoppen som blivit väldigt populära
  • Gjort intervjuer med två inspirerande barfotasko-entusiaster
  • Startat en Youtube-kanal där vi fortsättningsvis gör presentationer av våra skor

Det här året blev ändå inte riktigt som vi tänkt oss. Det har varit kämpigt på många olika sätt på grund de omständigheter som fortfarande råder. För oss på LunaKids har det bland annat inneburit problem med leveranser som inte kommit i tid och begränsningar av vad vi kunnat ta in. Våra leverantörer har varit påverkade av stor sjukfrånvaro och lockdown i de länder där skorna produceras.

Nästa år finns det mycket att se fram emot! Vi har stora nyheter på gång som vi ännu inte vill avslöja. Vår lilla webbshop växer och utvecklas. Som ni vet så lägger vi upp alla nyheter så snart det går på vår Instagram och Facebook-sida så håll utkik och följ oss där om du inte redan gör det.

En sak till från det här året. Vi är otroligt tacksamma för all feedback vi fått från er! Ni fortsätter peppa oss och tillsammans gör vi barfotaskor för barn till "det nya normala".

God jul och gott nytt år!

Erik och Karin
LunaKids


Lämna en kommentar