LunaKids News #5


Hej barfotavänner,

Som ni kanske märkt har LunaKids hemsida varit stängd några dagar. Vi har jobbat hårt och gjort förändringar som vi hoppas kunna göra det ännu lättare och roligare att navigera på sidan. Till exempel kan du nu se vilka storlekar som finns kvar utan att klicka in på produkten. Du kan också se våra video-presentationer direkt på produktsidan för skorna du är intresserad av. 

Under rubriken “Hjälp” i menyn kan du läsa mer om barfotaskor, våra märken och hur du tar hand om skorna. Vi har även samlat våra nyhetsbrev och intervjuer vi gjort tidigare i vår nya blogg. 

Vi kommer tyvärr inte längre kunna ha kvar fria returer. Nu när vi haft det på prov har många beställt flera storlekar av varje skomodell för att prova hemma. Det är såklart tillåtet men eftersom vi inte har möjlighet att ta in så många par per storlek blir det snabbt utplockat. Vi satsar istället på att ge er bättre service så att ni kan hitta rätt storlek på en gång. Ett snabbt sätt att få hjälp av oss är i den nya Messenger-chatten längst ner på sidan. Vi svarar vanligtvis senast inom ett par timmar. På det här sättet kan vi även på sikt hålla nere priserna på produkterna. 

En synpunkt som vi fått från er kunder är att även miljön mår bra av att vi minskar på frakterna. Vi är mycket imponerade av ert engagemang och har till och med fått förfrågningar om att reservera skor för att sedan sampacka när en annan vara är tillbaka i lager. Supersmart! Det gör vi såklart gärna!

För dig som bor i Stockholm kan vi nu erbjuda egen upphämtning. Många har mailat oss om det här tidigare och flera har hämtat ut på det sättet men nu finns det alltså även att välja som alternativ när du gör din beställning. Uthämtning är såklart kostnadsfritt.

Det var lite om nya funktioner på hemsidan men det kommer också fler nyheter i vår. Vi har en spännande leverantör på gång som vi ser fram emot att presentera för er.

Välkommen på nyöppning! Vintern har varit ganska blöt än så länge men nu har det äntligen kommit lite snö! Ett perfekt tillfälle att fynda vinterskor på REA:n om ni saknar det.

Vänliga hälsningar,

Karin & Erik


Lämna en kommentar