LunaKids News #6


Hej barfotavänner,

Här kommer en uppdatering om vad som händer hos oss i vår! Först vill vi passa på att välkomna alla våra nya prenumeranter. Vi är så glada att ni hittat till oss! Hör gärna av er om det är något särskilt ni undrar eller om ni har tips på vad ni skulle vilja hitta i sortimentet i framtiden.

Snart är våren här och nu har äntligen vårskorna börjat dyka upp och först in är Vivobarefoot. Vi hade inte räknat med att kunna beställa från dem redan nu eftersom vi blev återförsäljare först en bit in i säsongen, därför har vi inte kunnat göra några större beställningar. Vi har lite färre storlekar på de skor vi fått in men håller ögonen öppna om finns det möjlighet att komplettera så fyller vi på efterhand.Primus Trail II Junior är den modell vi har störst storleksspann av (stl 25-32). En perfekt allroundsko för sommaren med riktigt bra grepp. Det finns också ett par storlekar kvar av Primus Sport II Junior, men eftersom vi endast fått in ett fåtal går de åt fort så passa på!

Vi har även fått in Vivobarefoot Addis i off-white och mörkgrön som är etiskt producerade skinnskor, samt Fulham Rubber II Junior som kommer i stl 33-35. En snygg chelsea-boot i mörkgrönt som är vegansk och dessutom helt vattentät!

Under mars månad får vi också in skor från Tikki! Vi är glada och otroligt stolta att som enda återförsäljare i Sverige kunna erbjuda våra kunder deras fantastiska barfotaskor. Vi får in Harlequin som är en lågsko och kommer i blå och vinröd mocka, samt en modell i textil som är veganska. Det kommer även jättefina sandaler i ljusbrunt och blått.

Senare i månaden eller i början på april kommer dessutom påfyllning av Bundgaards fantastiska gummistövlar samt en hel del nya färger.Vänliga hälsningar,
Karin och Erik


2 kommentarer


  • nym475720tetcher

    mss475720rttyneg nF1UYE0 wm2L YhQXE3o


  • nam475720flebno

    mns475720utr xPSW0QE BbpU scuq99b


Lämna en kommentar