LunaKids News #8


Hej!

Det har varit en härlig sommar med fantastiskt väder och mycket bad. Nu känner vi oss helt redo för höst och vinter och vi ser fram emot att få in säsongens nyheter till butiken. Kanske finns det också möjlighet att ses igen IRL! Vi planerar för ytterligare en pop-up! Följ oss på Instagram för mer info!

Vi vill välkomna alla er nya prenumeranter och vi säger också välkommen tillbaka till er som varit med från start!

LunaKids koncept är att erbjuda de bästa skorna som gör rörelse lätt och roligt för barn. Målet är att det ska vara lätt att hitta skor som passar oavsett fotform. Vi väljer modeller som har bra passform för många och som vi fått bra betyg på från er kunder. Det ni kan hitta i butiken är skor med: bra barfota-egenskaper*, bra miljöval och fin design.

Bred tåbox, zero drop (dvs ej upphöjd klack) och tunn flexibel sula.

Kundkontakten är superviktig för oss så hör gärna av dig med recensioner, kommentarer, hurra-rop eller arga smileys så att vi kan bli den bästa barfotabutiken för barn.

Nu vet vi att ni är väldigt nyfikna på vilka höst och vinterskor som kommer. De märken som vi satsat på den här säsongen är: BeLenka, Bundgaard, Tikki Shoes, Vivobarefoot och Zeazoo.Från Vivobarefoot får vi till hösten in Primus Bootie II och Fulham Obsidian II. Även vattentäta vinterskor som heter Lumi (en uppdaterad version av tidigare Yeti). Kommer i stl 25-38.

Bundgaards varmfodrade gummistövlar kommer tillbaka i år igen! Vi får in både låga och höga stövlar i flera fina färger. Ja, du läste rätt! Höga varmfodrade är nytt för i år! Kommer i stl 20-35.

Nytt från Be Lenka är höga vinterkängor i nubuck som vi verkligen ser fram emot. De heter Snow Fox och har ett vattentätt membran (stl 25-35). De kommer finnas i svart och rosa.

Tikki Beetle är en höst och vintersko i vattenavvisande nubuck. Kommer i stl 19-29.

Vi tar såklart också in våra favoriter från ZeazooYeti i stl 20-29 och i år även Dingo i stl 29/30-38.

Mer info om varje skomodell och leveransdatum kommer.

Vi lägger ut alla nyheter på Instagram och Facebook så följ oss gärna där också!

Vänliga hälsningar,
Karin & Erik


Snow Fox från Be Lenka kommer i stl 25-35.


Lämna en kommentar