Nyheter

Här postar vi våra tidigare nyhetsbrev. Om du vill ha dem direkt till din e-post istället så är du välkommen att prenumera. Anmäl dig bara längst ner på sidan. Välkommen.

LunaKids News #2 (12/9 2020)

 

Hej,

 

Hösten har kommit och många väntar på höst och vinterskor. Vi får nästan dagligen förfrågningar om när skorna kommer, vilka märken och vilka storlekar. Därför tänkte vi reda ut det i detta nyhetsbrev så här kommer lite info om leveranser vi väntar på:

 

Affenzahn (kommer i mitten på sept och början på okt)

Höst och vinterskor stl 24-32. Svarta vattentäta höstskor (halvhöga) och vinterkängor i gult, mörkgrått, ljusrosa och mörkrosa.

 

Behrens Lederhandwerk (nästa vecka)

Höst och vinterskor för de allra minsta. Lana och Canna kommer i stl 18-22 och färgerna brun, natur och turkos.

 

Bundgaard (inom 1-2 veckor)

Svarta varmfodrade låga stövlar stl 20-32.

 

Filii (inom 1-2 veckor)

Höstskor modell SoftFeet i vinrött och mörkblått. De vinröda är ullfodrade. Kommer endast i stl 21-24.

 

Liliputi (nästa vecka)

Inneskor/tofflor stl S-XXXXL (ca stl 20-30). Tre olika motiv: Lejon, Raket och Ko. Jättegulliga! * NY LEVERANTÖR

 

Zeazoo (inom 1-2 veckor)

Höst och vinterskor, Fox och Yeti. Fox kommer i färgerna lila och ljusbrunt, stl 21/22-29. Yeti kommer i ljusbrun, lila och svart stl 20-29. Alla Yeti med fårskinnsfoder och samtliga skor i vattentåligt skinn.

 

Vi måste tyvärr också reservera oss för ändringar. Det är knepiga tider nu, både när det gäller produktion och leveranser. 

Det är har blivit ganska blött och ruskigt ute och ni är många som har upptäckt våra mysiga varmfodrade gummistövlar från Bundgaard. Den här låga modellen tog vi först in på prov, mest för att våra vanliga favoriter var slut hos leverantören. De låga stövlarna har på kort tid blivit en storsäljare och vi gör allt vi kan för att hinna med. Om de är slut i lager så har vi troligtvis en ny leverans på väg. Nästa gång kommer de i svart istället för mörkblått.

 

Mvh

Erik & Karin / LunaKids

PS.

BeLenka (slutet på september)

Vi missade visst BeLenka i vårt utskick! Play Twinkle (svarta med stjärnor) kommer i andra halvan av september. Vi vet att ni är många som väntar på dem :)

LunaKids News #1 (21/8 2020)

Hej allihopa,

 

Här kommer LunaKids första nyhetsbrev! I höst och vinter har vi mycket nytt på gång! Vi har under sommaren välkomnat vår nya leverantör Affenzahn och kommer även under hösten få in skor från Behrens Lederhandwerk. Det har varit lite rörigt under våren och sommaren med försenade leveranser. Vissa leverantörer har haft problem med själva produktionen vilket tyvärr lett till att favoriterna inte gått att beställa. Vi ber om ursäkt för detta och har försökt hitta bra alternativ. Bundgaards klassiska gummistövlar till exempel kommer vi inte få påfyllning igen av förrän till våren. Låga stövlar i små storlekar beräknas dock komma in i V23. Det bör även snart dyka upp lite andra leveranser. Zeazoo beräknas komma i början av september – påfyllning av höstskor samt klassiska vinterskon Yeti, den här gången i tre olika färger! Vi väntar också leverans från Affenzahn. Tre olika vinterkängor samt en höstsko i turkos och rosa. Filii har lite problem med produktionen men vi har lyckats beställa höstskor, SoftFeet med och utan ullfoder i mörkrött och marinblått.

Vi vill också passa på att tacka dig för att du valt att handla från oss. Tillsammans sprider vi budskapet om bättre barnskor.

 

Trevlig höst och välkommen till LunaKids!

 

PS. Vill du prenumerera på fortsatta nyhetsbrev från oss så fyll i din e-post nedan, annars kommer vi inte störa dig igen :)

Mvh

Erik & Karin / LunaKids

Copyright 2019 © LUNAKIDS SVERIGE