Om oss

Vi som startat LunaKids är en familj som många andra, föräldrar till tre barn och några av dem på halvtid. Inte det sportigaste gänget men vi är inte heller några soffpotatisar. Med en stor kärlek för skogsutflykter gör vi vårt bästa för att komma ut med jämna mellanrum för det är tydligt att vi alla mår bra av det.

För några år sedan upptäckte vi barfotaskor och fick en aha-upplevelse. Karin jobbade då som säljare i en barnskobutik. Hon fick en ny syn på små barns fötter och framförallt hur skor påverkar dem. Med en stark motivation att förändra synen på hur barnskor bör vara öppnade vi LunaKids. Vi önskar att ni alla ska få uppleva skillnaden som bra skor gör för hela kroppen. Vårt mål är att göra barfotaskor till “det nya vanliga” och göra det lätt för dig att hitta skor som passar just dina barns fötter. Vi är precis i början på denna resa och vi hoppas att du hänger med!

LunaKids finns än så länge bara som en webbshop och vi vet av erfarenhet hur knepigt det kan vara att klicka hem ett par skor som passar perfekt. Därför kommer alltid kundkontakten vara väldigt viktig för oss. Hittar ni inte den information ni söker på hemsidan så hör av er på mail, Facebook eller instagram. Vi hjälper er gärna. Framöver planerar vi många roliga events och fixar så ni kan kika på skorna IRL också, vem vet kanske i en pop-up butik nära dig? :)

 

Mvh
Karin och Erik / LunaKids

 

Copyright 2019 © LUNAKIDS SVERIGE