Nyheter


2021-11-19

Nu lanserar vi LunaKids REBOOT – Panta barnens urväxta skor hos oss. Skorna får ny ägare och du får en rabattkod till ditt nästa köp.

Maila oss 3 bilder på skorna som ska pantas: uppifrån, från sidan och på båda sulorna. Maila till: info@lunakids.se

Skor som du kan panta ska vara köpta från oss och i bra skick utan större slitage. Vi mailar dig en fraktsedel som du själv skriver ut och klistrar på paketet.

Skicka skorna utan kartong i en påse för att minimera klimat- påverkan vid frakten. Visste du att ett stort problem med alla leveranser är att de fraktar luft?

När vi fått skorna från dig får du en rabattkod på 150-350 kr beroende på skick och vilken typ av skor det är. Inom kort kommer du alltså kunna köpa begagnade skor i fint skick på LunaKids REBOOT.

Mer info kommer.

2021-11-19

Snowfox från Be Lenka kom redan idag! Storlekstabellen uppdateras inom kort. Kolla gärna era förbeställningar en extra gång för de går iväg på måndag. Trevlig helg!

2021-11-17

Vi ber om ursäkt att vi tidigare gått ut med felaktig information att vi inte får fler av Vivobarefoot Lumi. Vi saknade orderbekräftelse för den ordern men har nu fått bekräftat att skorna är på väg och kommer till oss i nästa vecka! Vi får påfyllning av samtliga storlekar (25-38) och båda färgerna Blue och Obsidian. 

2021-11-17

Be Lenka's vinterskor Snowfox är på väg och vi får dem i början på nästa vecka. Då kommer förbeställningarna att skickas och det kommer även påfyllning av Snowfox Black. 

2021-11-15

Idag kom Vivobarefoot-leveransen. Lumi och Fulham finns nu i lager. Väldigt många hade rem förbeställt Lumi så det är lite utplockat där men det finns gott om Junior-storlekar (33-38). 

2021-11-12

Leveransbesked från Be Lenka angående Snowfox vinterskor. Vi får in dem i nästa vecka eller början på veckan efter. 

2021-11-10

Preliminärt leveransdatum för Vivobarefoot – Mån 15/11.

2021-11-09

Leveransen från Vivobarefoot är tyvärr ytterligare försenad. Vi har gått ut med ett mail tidigare om det. Om du inte har fått det kan det ha hamnat i skräpposten. På grund av corona-pandemin har Vivobarefoot haft förseningar i sin produktion och  det har även skapat stora problem med leveranser. Detta har gjort att de har fått ca 30 000 par skor senare än väntat. Vi har fått veta att vår leverans är på väg och vi väntar nu på ytterligare uppgifter om exakt var skorna befinner sig och när de kommer till oss. Vi har skickat påminnelse att vi behöver ha ett ett besked snarast. Det här var inget vi hade kunnat förutse och vi ber er att ha överseende med detta. Det går också självklart bra att avboka din beställning om du vill.