Om oss


LunaKids är barfotabutiken för barn. Vi som har den är själva föräldrar till tre. En liten och två större. Vi är återförsäljare för några av de bästa barfota-märkena och flera av dem var vi först med att sälja i Sverige.

Att använda barfotaskor ger fötterna möjlighet att röra sig naturligt. Det påverkar hela kroppen och vi är stolta att få vara med och bidra till en bredare syn på hälsa ur ett helhetsperspektiv.

Bra funktion och design är något som vi väldigt noga med. Sitter skorna bra runt vristen så kan de vara bredare fram vid tårna utan att det känns konstigt när man har dem på. Stilmässigt försöker vi hålla ett finger i luften och anpassa vårt sortiment efter den skandinaviska marknaden. Att välja sköna skor ska inte behöva vara ett fashion statement!

Hållbarhet och miljö är också viktigt såklart, därför väljer vi endast att ta in märken som tar hänsyn till sitt miljöavtryck även i sin produktion.

Barfotaskor sitter mer fotnära och slits inte på samma sätt som konventionella skor, de kan därför med fördel ärvas vidare till flera barn . Det är bra för miljön och ger också skorna ett bra andrahandsvärde.

Vi strävar efter att hålla en god kundkontakt så hör gärna av dig så vi får höra vad du tycker.

Tillsammans med er skapar vi en butik med de bästa barnskorna.