Om oss


Vi som startade LunaKids är en familj som många andra, föräldrar till tre barn och några av dem på halvtid. Inte det sportigaste gänget men vi tycker inte heller om att sitta stilla för mycket. Med en stor kärlek för skogen gör vi vårt bästa för att komma ut med jämna mellanrum för det är tydligt att vi alla mår bra av det.

För några år sedan upptäckte vi barfotaskor och fick en aha-upplevelse. Karin jobbade som säljare i en barnskobutik och fick en ny syn på små barns fötter och framförallt hur skor påverkar dem. Med en stark motivation att förändra synen på barnskor öppnade vi LunaKids.

Vi vill att alla ska få uppleva skillnaden som bra skor gör för hela kroppen. Vårt mål är att göra barfotaskor till det nya vanliga och göra det lätt för dig att hitta skor som passar just dina barns fötter. Vi är precis i början på denna resa och vi hoppas att du hänger med!

LunaKids finns än så länge bara som en webbshop och vi vet av erfarenhet hur knepigt det kan vara att klicka hem ett par skor som passar perfekt. Därför kommer alltid kundkontakten vara extra viktig för oss. Hittar du inte den information du  söker på hemsidan eller är det minsta osäker på vilken storlek du ska välja – hör av dig! Vi finns på chatten, på mail, Facebook och instagram. Vi hjälper dig gärna!

Vänliga hälsningar, 
Karin och Erik