LunaKids REBOOT


En second-hand shop för skor tidigare handlade från oss. Nu kan du panta skorna genom att skicka dem till oss och få en rabattkod som du sedan kan använda för framtida köp. Skapa plats i skohyllan genom att göra dig av med de skor som är urvuxna eller inte längre är i säsong. 

Du kan tryggt och säkert handla begagnat från oss. Vi garanterar att skicket är så bra att skorna håller för minst ett barn till. De graderas efter skalan 'Helt okej' till  'Toppen'. Självklart kan du returnera skorna om de inte passar, precis som när du handlar från vårt övriga sortimentet.

Gå till LunaKids REBOOT

Vilka skor kan jag panta?

Du kan panta skor som tidigare köpts från oss och som är från dessa märken:

  • Vivobarefoot
  • Tikki Shoes
  • Zeazoo Kids
  • Muki Shoes
Hur gör jag?

Ta tre bilder på skorna; en uppifrån, en från sidan, och en som visar båda sulorna. Maila sedan bilderna till: info@lunakids.se och ange REBOOT i subjektet.

Vi återkommer till dig med en fraktsedel som du själv skriver ut och tejpar på paketet som du skickar till oss. Skicka gärna skorna utan kartong i fraktpåse. Om du bytt adress sedan du senast handlat av oss så behöver vi din nya adress.

När vi får skorna kontrollerar vi att de är hela och kan användas av minst ett barn till.

Vi mailar dig en rabattkod på 150-350 kr. Vi utgår ifrån inköpspriset och skicket på skorna för att ge dig rätt rabattkod. Rabattkoden är giltig sex (6) månader från det datum den är utfärdad. 

Toppen

Skorna och även yttersulan är i mycket fint skick utan större tecken på användning. 

Helt okej

Skor med lättare slitage men som är hela där även yttersulans mönster är i bra skick.

Får vi skor skickade till oss med dolda fel som trasigt foder eller sömmar, stark lukt eller annat så kan vi inte ge någon rabattkod.

Nypris
Toppen
Helt okej
0-800 kr 250 kr 150 kr
800-1300 kr 350 kr 250 kr